Meni

Besplatne usluge

Besplatne usluge u vidu edukacija i stručnog savjetovanja čine sastavni  koncepta MKF LIDER u pružanju dodatnih usluga našim klijentima, koje su namijenjene daljem jačanju i razvoju njihovih poslovnih aktivnosti. MKF LIDER podržava klijente kroz promociju njihovih proizvoda i u sluga, uvezivanje sa tržištem i pronalaženje novih kupaca, te stalne edukacije i savjetovanja.

Platforma Pravi Lider ima važnu ulogu savjetnika, kako u pokretanju i unaprijeđenju biznisa, tako i u razvoju poljoprivredne aktivnosti.  Edukativne rubrike Podrška biznisu i Agro kutak nude vrijedne edukativne sadržaje vezane za biznis, online edukacije iz različitih oblasti, kao i stručne autorske tekstove iz oblasti agronomije i veterine. Svi posjetioci platforme mogu postaviti pitanje i dobiti stručan odgovor našeg agronoma putem interaktivne rubrike Pitaj agronoma

Edukacija i savjetovanje se odvijaju i na terenu, jer LIDER-ovi  klijenti imaju stalnu podršku u vidu savjetovanja i uvezivanja iz oblasti biznisa od strane Savjetnika za klijente, ali i posjete agronoma na terenu s ciljem rješavanja problema sa kojim se poljoprivredni proizvođači suočavaju.