Meni

“Visport” na turniru u Beogradu

Featured V5

Nogometaši Škole fudbala “Visport ” iz Visokog, učestvovali su na  Međunarodnom turniru u Beogradu, koji se održavao u periodu od 27.11. do 29.11.2015.god.

Visočka ekipa godišta 2004/2005 je igrala protiv FK Voždovac, FK Crvena zvezda i FK Rad, sa jednom pobjedom i dva neriješena rezultata.

„Bilo je ovo i više od fudbala jer smo izvan granica naše zemlje mogli vidjeti kako se radi u velikim klubovima poput Crvene Zvezde. Pored sportskog dijela naši fudbaleri su imali priliku i da upoznaju Beograd, domaćini su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće. Obišli smo značajne dijelove grada, poznati ZOO Vrt, a između utakmica razmjenjivali iskustva sa drugim trenerima. Uz sve to vratili smo se u Visoko kao neporažena ekipa – izjavio je za Visoko.co.ba Edin Muzaferija, šef stručnog štaba ŠF “Visport ”.

Uposlenici MKF LIDER, od srca žele malim fudbalerima još mnogo dobrih utakmica, lijepih putovanja i druženja. MKF LIDER će u svom radu i dalje podržavati i biti prijatelj sličnih manifestacija, koje imaju za cilj edukaciju, doprinošenju zdravijem i kvalitetnijem načinu života kao i okupljanje djece i mladih na zdravim osnovama.

Pročitajte još članaka