Meni

Svečano otvoren novi terenski ured u Ilijašu

4

Mikrokreditna fondacija Lider je u petak 6.marta, uz mnogobrojne zvanice, prijatelje, klijente  i poslovne partnere,  svečano  otvorila vrata svog novog terenskog ureda u Ilijašu, na adresi 126. Ilijaške brigade 60.

1 768x584 1
3 768x793 1

Tako je poslovna mreža MKF Lider modernizovala još jedan terenski ured u kojoj će njen stručni tim moći profesionalno pružati širok spektar usluga kroz kvalitetne finansijske i besplatne nefinansijske usluge kreirane po mjeri klijenata.

5 600x400 1
6 600x400 1

Otvaranje poslovnice je rezultat nastojanja MKF Lider da klijentima budu što bliže na lokaciji na kojoj se odvijaju značajne društvene i poslovne aktivnosti.  Želja menadžmenta je da se unutar moderno uređenog i funkcionalnog prostora svi klijenti osjećaju što ugodnije i da im usluge budu još jednostavnije i pristupačnije.

2 768x394 1

 “U ime Uprave MKF Lider zahvalio bih se svima koji su svojim dolaskom uveličali otvaranje našeg novog terenskog ureda. Ilijaš je za nas veoma važan poslovni centar i zbog toga smo odlučili da našim klijentima, kojih je sve više u ovom gradu,  omogućimo još bolju uslugu i lakši pristup našem stručnom osoblju. Sigurni smo da će novi terenski ured u Ilijašu uveliko doprinijeti pozitivnom korisničkom iskustvu kako poduzetnicima, tako i stanovništvu sa područja Ilijaša i susjednih općina”, rekao je direktor MKF Lider Džavid Sejfović.

7 768x434 1
8 600x400 1

Treba napomenuti da MKF Lider u svojim uredima garantuje kvalitetnu uslugu profesionalnog osoblja, uvijek na raspolaganju klijentima za iznalaženje kvalitetnih rješenja i jednostavnu i brzu realizaciju. LIDER-ovo osoblje pruža svu potrebnu pomoć klijentima u fazi apliciranja, te savjetodavnu podršku prije, u toku realizacije, te tokom cijelog trajanja partnerstva. To bi trebao biti dovoljan razlog da posjetite poslovnicu u Ilijašu i, ukoliko to već niste, uvjerite se u kvalitet usluga MKF Lider i mogućnost otpočinjanja uspješnog i dugoročnog partnerstva.

Pročitajte još članaka