Meni

Šta drugi pišu o nama?! MKF Lider: Otvoren novi ured u Kalesiji RTV Slon, Tuzla

Kalesija3
https://www.rtvslon.ba/mkf-lider-otvoren-novi-ured-u-kalesiji/

Mikrokreditna fondacija “Lider” otvorila je novi terenski ured u Kalesiji, još jedan u nizu na području Tuzlanskog Kantona.

Građani Kalesije će imati na raspolaganju brojne pogodnosti koje nudi LIDER, a sve sa ciljem pružanja najpovoljnijih kredita i pozajmica za klijente. Kao društveno odgovorna organizacija Lider je svoj dosadašnji rad proslavio nizom projekata koji se odnose na podrške udruženjima građana i organizacijama, koje promovišu i afirmišu mlade.

Kalesija3 1

“Ova MKF djeluje od 2002. godine, a radom na terenu prepoznao je potencijal i potrebe poduzetnika sa područja Kalesije. MKF LIDER posvećuje veliku pažnju željama i potrebama klijenata a kao dokaz tome je i otvaranje ureda u Kalesiji. Ovim korakom MKF Lider je svoje usluge učinio bližim i dostupnijim svim klijentima sa područja našeg grada, ali i susjednih općina.”, istakli su iz MKF Lider.

Lokacija na kojoj je otvoren novi ured gdje možete potražiti povoljne finansijske i besplatne nefinansijske usluge je Žrtava genocida Srebrenice bb, Kalesija.

O uslugama i djelovanju MKF LIDER više saznajte na www.lider.ba ili klikom OVDJE 

Pročitajte još članaka