Meni

Šta drugi pišu o nama? Klix.ba – Mali privrednici dobili besplatnu platformu za unaprjeđenje poslovanja

Jedinstvena Platforma Pravi Lider

Ova biznis platforma jedinstvena je ne samo u BiH, već i u regionu jer niti jedna platforma ne daje mogućnosti besplatne promocije uz postojanje mini web stranice ili profila klijenta sa svim podacima, uključujući i linkove ka njihovim društvenim mrežama.

Jedinstvena Platforma Pravi Lider 1

Mali privrednici dobili su jedinstvenu poslovnu online platformu pravi lider koja će im omogućiti da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge, dobiju pristup edukacijama, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom, zatim da pročitaju sve aktualne javne pozive i važne informacije vezano za njihov biznis, ali i da jednostavno i potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu.

Mali privrednici mogu postati članovi platforme Pravi lider na vrlo jednostavan način. Samo trebaju otići na stranicu www.pravilider.ba kliknuti na prijava i ispuniti svoje generalije.

Članovi Pravog lidera imaju mogućnost nuditi svoje proizvode i usluge u rubrici ponude, pročitati korisne savjete u rubrici edukacije, te se besplatno educirati na webinarima vezanim za unaprjeđenje poslovanja. Za poljoprivrednike tu je agro-kutak s vrlo korisnim savjetima agronoma.

Rubrika saradnja je namijenjena za promociju i razvoj biznisa gdje članovi mogu tražiti umrežavanje, investitore ili ponuditi saradnju za kreiranje proizvoda ili usluga. U sekciji podrška biznisu se nalaze savjeti za pokretanje biznisa, unaprjeđenje biznisa, ali i uspješne priče malih privrednika.

Posebnost platforme se ogleda i u poslovnom imeniku. Kada se korisnik registrira, automatski se nalazi u poslovnom imeniku koji se može pretraživati putem nekoliko filtera. Ovim je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24/7.

Sve je prilagođeno jednostavnom upisu i korištenju platforme, te je ovo prilika da veliki broj poduzetnika i proizvođača iskoristi ovu mogućnost, registruju se i ostvare benefite besplatne promocije, ne samo na platformi već i putem kanala komunikacije Mikrokreditne fondacije Lider koja je tvorac ove poslovne platforme.

MKF Lider će nagraditi prvih sto članova vrijednim poklonima i dodatnim benefitima pa savjetujemo sve male biznismene da odvoje nekoliko minuta i posjete stranicu www.pravilider.ba i uvjere se koje im mogućnosti ova platforma pruža.

Izvor: Klix.ba

Pročitajte još članaka