Meni

Otvorenje LIDER ureda u Tuzli. Od danas smo još bliže vama

Tuzla Lider

Posjetite nas u novom uredu MKF LIDER Tuzla.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je MKF LIDER  29.04.2019. godine, zvanično otvorio vrata novog ureda u Tuzli. Lokacija na kojoj je otvoren novi ured i gdje možete potražiti naše finansijske i nefinansijske usluge je Stupine B -12 (pored Binga).

Dsc 0027

Direktor Mikrokreditne fondacije Lider, gospodin Džavid Sejfović istakao je da je kompanija prepoznala potencijal i potrebe poduzetnika sa Tizlanskog Kantona:

“Odlučili smo se za otvorenje Poslovnice u Tuzli iz razloga što posvećujemo veliku pažnju našim klijentima,  a time će naše usluge biti bliže i dostupnije klijentima sa ovoga područja. Djelujemo još od 2002. godine, a lider pruža kvalitetne finansijske i besplatne nefinasijske usluge, koje su kreirane po mjeri klijenata, a dokaz toga je i 7000 naših klijenata”, rekao je gospodin Džavid Sejfović.

LIDER je  stabilna mikrokreditna fondacija koja već 17 godina obezbjeđuje dugoročan pristup finansijskim sredstvima poduzetnicima i stanovništvu na teritoriju Federacije BiH. Trenutno djeluje na području 45 općina u centralnom dijelu BiH,kao i na području Hercegovačkog i Tuzlanskog Kantona i kontinuirana je podrška mikro poduzetnicima koji se bave poslovnom djelatnošću i stanovništvu sa niskim prihodima.

Na naše veliko zadovoljstvo posjetite nas na adresi Stupine B-12 ili nas kontaktirajte na brojeve 035 274 331 ili besplatno putem vibera na brojeve: 062 880 913 062 880 912.

Vaš MKF LIDER!

Pročitajte još članaka