Meni

Otvoren još jedan LIDER-ov ured u Mostaru

Naslovna Lider Mostar 2024

Mikrokreditna fondacija LIDER otvorila je još jedan ured u Mostaru na adresi Kralja Tomislava 11e.

Ured se nalazi na pristupačnoj lokaciji gdje svi građani Mostara i susjednih općina mogu dobiti kvalitetne i posebno kreirane finansijske usluge za sve potrebe, te nefinansijsku podršku za razvoj biznisa i poljoprivrede.

Almir Hodžić, direktor sektora za kreditne plasmane, istakao je: “Otvaranjem ureda u Mostaru želimo biti još bliži našim potencijalnim klijentima i omogućiti im lakši pristup našim uslugama i podršci. Smatramo da zajedničkim snagama možemo doprinijeti razvoju lokalne ekonomije i stvaranju novih radnih mjesta.”

Lider Mostar

Također je bitno napomenuti da svi poduzetnici sa prostora HNŽ imaju mogućnost besplatnog predstavljanja svojih proizvoda i usluga kroz jedinstvenu online platformu za male biznise Pravi Lider / www.pravilider.ba. Članovi platforme mogu kreirati svoju “mini web stranicu”, pronaći nove kupce i proširiti tržište, te informisati se o novim poslovnim mogućnostima, koristiti direktnu prodaju i educirati se u oblasti biznisa i poljoprivrede te koristiti #besplatne savjete u rubrici Pitaj agronoma

Pozivamo vas da se informirate o raznolikoj ponudi finansijskih i nefinansijskih usluga te otkrijete kako LIDER može pomoći u unapređenju vašeg poslovanja.

Lider Mostar Ured

Otvaranje još jednog mostarskog ureda na adresi Kralja Tomislava 11e predstavlja novo poglavlje u radu MKF LIDER na području Hercegovine, koji se nastavlja kontinuirano angažovati u podršci ekonomskom razvoju i osnaživanju lokalnih zajednica.

Lider Novi Ured Mostar

Pročitajte još članaka