Meni

Održan uvodni webinar u sklopu Mentoring programa

Mentoring Program Za Lider Klijente1 E1618920303520

U ponedjeljak 19.04.2021. održan je uvodni webinar za polaznike programa Mentoringa za unaprijeđenje poslovanja koji organizuje MKF LIDER potpuno besplatno za svoje klijente.

Uvodnom online edukacijom obuhvaćene su teme:

  • Značaj PR-a u savremenom poslovanju,
  • Sadržaji za promociju usluga i proizvoda – kako ih kreirati i na koji način doći do svojih kupaca/korisnika i Promocija u digitalnoj sferi.
Mentoring Program Za Lider Klijente
Mentoring program za LIDER klijente

Predavači su bili istaknuti stručnjaci iz oblasti PR-a i digitalnog marketinga, Alen Ćorović, PR Agencija Republic, Dragana Grbić-Hasibović, Agencija Success i Melisa Tolja-Mešić, Agencija Digital2.
Program Mentoring se nastavlja kroz individualni rad sa polaznicima programa na razvijanju i poboljšanju online komunikacije (web, društvene mreže) njihovih malih biznisa, a trajeće mjesec dana.
Polaznici će naučiti kako efikasno komunicirati, prezentirati i plasirati svoje proizvode/usluge kupcima putem interneta i društvenih mreža, poboljšati prodaju i unaprijediti svoj biznis. Očekivanja polaznika su velika, kao i zadovoljstvo i uzbuđenje zbog početka programa.
Program Mentoring je samo jedan od vidova podrške, a nastao je kao odgovor na potrebe klijenata i njihovih biznisa.
U želji da biznisi klijenata budu što uspješniji, MKF LIDER kontinuirano pruža podršku klijentima na polju promocije, uvezivanja i edukacije.

Pročitajte još članaka