MKF Lider - COVID-19 - Obavijest

Obavijest za naše klijente i partnere

Poštovani klijenti i poslovni partneri

 

U skladu sa nastalom epidemiološkom situacijom u svijetu i zemlji, a vezano za pojavu corona virusa, MKF LIDER, kao društveno odgovorna organizacija, pozorno prati sve upute i preporuke kriznih štabova. Sve aktivnosti u organizaciji se planiraju i odvijaju u skladu sa zvaničnim uputama i preporukama.

Naše poslovanje se nesmetano odvija, i nastavljamo biti na raspolaganju našim klijentima i partnerima, naravno uz pooštrene mjere zdravstvene zaštite i naših uposlenika i klijenata/ica.
Pozivamo vas također da postupate po preporukama i poštujete odluke nadležnih organa po pitanju zaštite vašega zdravlja. To nam je svima trenutno najvažniji zadatak.

 

MKF LIDER nastavlja redovno poslovanje u našim uredima gdje provodimo dodatne higijenske mjere zaštite, stojimo na raspolaganju za sve upite putem naše besplatne info linije 080 022 336 i preporučuje nesmetanu komunikaciju putem elektronskih kanala i društvenih mreža Facebook, Instagram i Viber.
Takodjer podsjećamo i da elektronski možete podnijeti zahtjev za kredit putem naše web stranice, a elektronski zahtjev možete pronaći na linku https://lider.ba/aplikacija-za-finansijske-usluge/

 

 

S poštovanjem,

UPRAVA MKF LIDER

Sarajevo, 16.03.2020. godine