Meni

Novi Lider-ov ured na Ilidži

Featured V5

Danas je svečano otvoren novi ured Mikrokreditne fondacije LIDER na Ilidži, na adresi Samira Ćatovića – Kobre 19. LIDER veliku pažnju posvećuje željama i potrebama svojih klijenata, te je i otvorenjem novog ureda učinio svoje usluge bližim i dostupnijim svojim klijentima sa područja Ilidže i susjednih općina.

Svečano otvorenje je propraćeno i Danom otvorenih vrata za klijente, što je bila prigodna prilika za druženje u ugodnoj atmosferi novog ureda na Ilidži.

LIDER-ov dugogodišnji klijent Velić Džihad, ne krijući svoje zadovljstvo novom lokacijom ureda, je ovom prilikom izjavio: „Dugi niz godina sam LIDER-ov klijent, i dugo se bavim biznisom upravo na području općine Ilidža. Sa novim uredom , na novoj lokaciji, LIDER mi je još bliži.

Lokacija je odlična, i što je najvažnije, izuzetno pristupačna za sve stanovnike sa područja Ilidže i susjednih općina.“

MKF LIDER je, ovaj put na Ilidži, otvorio vrata novog ureda klijentima, gdje će pružati prepoznatljivu, odličnu uslugu i kreditne proizvode kreirane po mjeri klijenata.

Pročitajte još članaka