Meni

Nova izložba u „Desneku“

Featured V5

U augustu mjesecu Omladinski Centar „Desnek“ iz Breze je realizovao projekat „Od dječije maštovitosti, do učitelja umjetnosti“.

„Desnek“ je u svojim prostorijama 03.08.2013. godine organizovao izložbu koja je trajala u periodu od 03.08. do 04.08.2013. godine. MKF LIDER nastavlja sa dobrom praksom, te je i ovaj put prepoznao potrebu i kvalitet članova Omladinskog Centra „Desnek“ i vodeći se svojom vizijom, MKF LIDER je pružio punu podršku u realizaciji samog projekta.

Na našu veliku radost i zadovoljstvo, izložbi je prisustvovao veliki broj ljubitelja umjetnosti. Na izložbi posjetioci su mogli uživati u likovnim radovima, predmetima izrađenim od drveta, predmetima od recikliranog materijala i mnogim drugim kreativnim tehnikama. Izloženi radovi su radovi, mladih i kreativnih amaterskih slikara i umjetnika, koji svoje vrijeme žele da potroše na kreativan način, i samim tim potaknu i druge, da svoje slobodno vrijeme iskoriste u druženju sa mladim i kreativnim ljudima.

Kao zahvalu za podršku i sponzorstvo, MKF LIDER je na poklon dobio duborez u obliku LIDER slova. MKF LIDER mladim ljudima u „Desnek“- u, od srca želi puno lijepih radova i druženja na lijep i kreativan način.

Pročitajte još članaka