Meni

Nije za školu, nego za život

Featured V5

LIDER je u saradnji sa Udruženjem za odgovorno upravljanje ličnim finansijama „U plusu“, organizovao niz radionica za svoje klijente, potencijalne klijente i članove njihovog porodičnog domaćinstva.

Edukacija se održavala u uredu Zenica 02.04.2013. godine sa početkom u 12 h, i u uredu Sarajevo 04.04.2013. godine sa početkom u 12h. LIDER-ovi klijenti i njihovi članovi domaćinstva su pozdravili rad Udruženja „U plusu“, te nastojanje LIDER-a, da kroz ove radionice pomogne i edukuje svoje klijente u efikasnom upravljanju budžetom i zaduženjima, u razumijevanju kreditnih ugovora i finansijskih proizvoda, kao i što boljem upoznavanju sa pravima potrošača u finansijskom sektoru.

Klijentica M.I. iz Zenice kaže „ Edukacija mi je dobro došla, saznala sam dosta toga zanimljivog, a najveću pažnju sam obratila na temu: prava i zaštita potrošača u finansijskom sektoru“.

Klijentica D.V. iz Zenice kaže“ Veliko hvala LIDER-u, što nam je omogućio ovu vrstu radionica, jer danas sam naučila kako na najispravniji način voditi kućni budžet“.

Klijentica K.A. iz Sarajeva kaže “Zahvaljujem se LIDER-u i Udruženju „U plusu“, na ovoj korisnoj radionici, dobila sam dosta korisnih informacija koje će mi i te kako u budućnosti biti od pomoći“.

LIDER će i u budućnosti nastaviti sa dobrom praksom, a to je edukacija naših klijenata i jasna poruka da nisu sami i da za svaki problem postoji izlaz i riješenje.

Pročitajte još članaka