Meni

MKF LIDER na seminaru “Globalna inicijativa za upravljanje procesima sigurnosti hrane“

Economic

Sarajevo je proteklog vikenda (11.03.2023.) ugostilo neke od najvećih imena iz oblasti prehrambene industrije koji su se okupili na seminaru “Globalna inicijativa za upravljanje procesima sigurnosti hrane“ i razgovarali o poboljšanju sistema upravljanja sigurnosti hrane u Bosni i Hercegovini.

Na ovom događaju, koji je privukao veliku pažnju stručne javnosti, prisustvovali su i predstavnici iz inspektorata za sigurnost hrane, zdravstvenih ustanova, uglednih kompanija i međunarodnih organizacija, a bio je prisutan i veliki broj izlagača.

121212121212

Svoje učešće uzeli su i predstavnici MKF LIDER, kao i saradnici naše fondacije koji su iskoristili priliku da se upoznaju sa novitetima iz prehrambene industrije. Ovo je bila je još jedna u nizu aktivnosti koje MKF LIDER provodi u cilju edukacije, informisanja i promocije usluga i proizvoda naših klijenata.

MKF LIDER se zahvaljuje organizatoru Economic Advisor na pozivu i profesionalno realiziranom seminara, čiji je cilj bio razmijeniti znanja i iskustva u industriji prehrane i implementirati ih u poslovanje.

Mikrokreditna Fondacija LIDER

Program Seminara 1453x2048

Pročitajte još članaka