Meni

MKF LIDER ponosni sponzor odlaska finalista na međunarodno takmičenje Ekonomske olimpijade u Bratislavi

Mkf Lider Ekonomska Olimpijada 2

Mikrokreditna fondacija LIDER, već treći put zaredom, s ponosom podržava takmičenje srednjoškolaca u oblasti ekonomije u sklopu Ekonomske olimpijade, a ove godine smo i sponzor odlaska finalista na međunarodno takmičenje Ekonomske olimpijade koje se održava u Bratislavi početkom septembra mjeseca.

Prije puta za Bratislavu, LIDER je s radošću ugostio ove mlade ekonomske stručnjake i pružio im priliku da se, u opuštenoj atmosferi, upoznaju sa osnovama mikrofinansija i mikrokreditnim sektorom u Bosni i Hercegovini. Također su im predstavili mogućnosti koje mikrokreditni sektor nudi mladima za učenje, napredovanje i razvoj karijere, a na osnovu bogatog iskustva LIDER-ovih zaposlenika.

Dsc 0601

Finalisti su pokazali izuzetno veliko interesovanje za ovu oblast finansijskog sektora i potvrdili su da će nova saznanja biti od velike koristi. Nakon napornih priprema i posvećenog rada, ekipa finalista Ekonomske olimpijade za 2023. godinu je sada spremna da nas dostojno predstavlja u Bratislavi.

Dragi naši finalisti, LIDER je izuzetno ponosan na vaša dosadašnja postignuća i znanje koje ste pokazali, i želi vam mnogo uspjeha na međunarodnom takmičenju. Imamo puno povjerenje da ćete svojim znanjem postići izvanredne rezultate u Bratislavi.

Sretno!

347443980 201896412839469 6384808871108740984 N
03. 07. 2023. na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održano je finale bh. Ekonomske olimpijade

Pročitajte još članaka