Meni

MKF LIDER otvorio novu Poslovnicu u Tuzli

Lider

Šta drugi pišu o nama: RTV SLON Tuzla

Pogledajte i video isječak jučerašnjeg otvorenja Poslovnice u Tuzli

Danas je svečano otvorena nova poslovnica mikrokreditne fondacije Lider u Tuzli na adresi Stupine B – 12. MKF Lider otvorio je klijentima vrata novog ureda gdje će pružati prepoznatljive, kvalitetne finanansijske i besplatne nefinansijske usluge kreirane po mjeri klijenta.

Lider

„Mikrokreditna fondacija Lider od svog osnivanja do danas, kontinuirano obezbjeđuje dugoročan pristup finansijskim sredstvima poduzetnicima i stanovništvu na području 45 opština u pet kantona i to putem mree koja uključuje osam poslovnica i 14 terenskih ureda, a evo od danas u tu mređu je uključena i poslovnica Tuzla“, izjavio je Džavid Sejfović, direktor MKF Lider.

Poduzetnici i poljoprivrednici imaju mogućnost koristiti Lider- ovu podršku u poslovnom i finansijskom savjetovanju, promociji biznisa, edukaciji, uvezivanju i umrežavanju s ciljem razvoja i unapređenja njihovog biznisa. Lider također nudi i posebno povoljne uslove finansiranja projekata adaptacije stambenih objekata.

„Kroz svoj dosadašnji rad na ovom terenu Lider je prepoznao potencijal i potrebe poduzetnika i poljoprivrednika sa područja Tuzle. S obzirom da posvećujemo veliku pažnju željama i potrebama naših klijenata Lider je otvaranjem ovog ureda danas obezbijedio detaljniju i bližu uslugu svojim klijentima sa područja Tuzle i okolnih općina“, kazao je Sejfović.  

Lider je u potpunosti posvećen društveno odgovornom poslovanju i ima za cilj da putem podrške poduzetnicima, poljoprivrednicima i stanovništvu, te nizom aktivnosti u svim sferama društvenog života podrži i pospješi razvoj lokalne zajednice, ekonomski razvoj i poduzetništvo, kreiranje novih i održavanje postojećih radnih mjesta, te uslova stanovanja i rasta životbog standarda porodica sa niskim primanjima.

„Dokaz za kvalitetne usluge Lidera te pristupa zasnovanog na povjerenju je činjenica da je brigu o finansijskom upravljanju svog domaćinstva i biznisa, Lideru povjerilo preko 7000 zadovoljnih klijenata sa kreditnim portfolijima skoro 21 milion KM“, ističe Sejfović.

Svojih sedamnaest godina poslovanja Lider je obilježio nizom uspješnih projekata podrške lokalnim sportskim klubovima i udruženjima građana koja promovišu afirmaciju mladih i njihovo angažovanje kroz sport, društveno koistan rad i volonterizam, kulturnim manifestacijama, ekološkim akcijama, te pomoći ugroženim kategorijama stanovništva na cjelokupnom području djelovanja.

„Ono što lider može garantovati svim svojim klijentima u svim svojim uredima jeste profesionalno osoblje koje je uvijek tu na raspolaganju klijentima za pronalazak najboljih rješenja. To bi vam trebao biti dovoljan razlog da nas danas posjetite u ovom našem uredu u Tuzli i da se sami uvjerite u kvalitet naše usluge i mogućnost za ostvarivanje dugoročnog i uspješnog partnerstva“, poručio je direktor Sejfović.

Pročitajte još članaka