Meni

MKF LIDER na sajmu “EXPERT”

Sajam

7. i 8.3.2024 održan je sajam “EKSPERT” u organizaciji Srednje ekonomske škole Sarajevo i Udruženja “Prijatelji srednje ekonomske škole Sarajevo.

Na sajmu je svoje učešće uzela i Mikrokreditna fondacija LIDER, kao i druge uspješne bh. kompanije i obrtnici koje su učenicima i gostima predstavili svoje proizvode i usluge. Kroz dva dana sajma, imali smo priliku razgovarati sa učenicima, razmijeniti određene ideje i motivirati ih u nastavku školovanja.

Sajam Sarajevo

Smatramo da su mladi nositelji inovacija, kreativnosti i entuzijazma, a u svijetu koji se neprestano mijenja, upravo su te osobine ključne za napredak. Poslovni svijet ubrzano se transformira, a mladi su oni koji će prepoznati nove trendove i pronaći inovativna rješenja.

MKF LIDER smatra da je ulaganje u mlade ulaganje u budućnost, to znači pružiti im prilike za sticanje iskustva i ohrabriti ih da budu kreativni i inovativni u svojim planovima.

Sajam Expert
Lider Sajam Srednja Skola

Sajam također pruža mogućnost za razmjenu poslovnih ideja i motiviranje mladih na pokretanje vlastitog biznisa, tako da je naša Fondacija uvijek otvorena za ovakve i slične manifestacije.

MKF LIDER

Pročitajte još članaka