Meni

Mikrokreditna fondacija LIDER predstavila svoje novitete u sklopu “Dani poduzetništva žena 2023”

Dani Poduzetnistva

Mikrokreditna fondacija LIDER je nedavno predstavila svoje projekte za podršku malim biznisima na radionicama održanim u okviru poslovnog događaja “Dani poduzetništva žena 2023” koji je organizovao Udruženje poslovnih žena BiH. Ova fondacija je prepoznata kao vodeći finansijski partner koji pruža podršku malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini.

Viber Image 2023 05 12 13 28 20 846

Učesnice ovog događaja su imale priliku da se upoznaju sa finsnisjkim I nefinansijskim ulugama koje LIDER nudi svojim klijentima, te beneficijama koje dolaze sa tim kreditima.
Jedna od radionica je bila posebno posvećena pristupu finansijama za mala i srednja preduzeća, gdje su predstavnici LIDERA objasnili proces apliciranja za kredit, odnosno kako se mogu dobiti sredstva za pokretanje vlastitog biznisa.

Mikrokreditna fondacija “LIDER” predstavila je učesnicama kreditne proizvode za podršku malim biznisima, najbolji put do realizacije kredita, te benefite u vidu besplatnih nefinansijskih usluga za podršku biznisu koje mogu koristiti svi LIDER-ovi klijenti.
Posebnu pažnju privukla je i prezentacija platforme za mali biznis “Pravi lider” gdje poduzetnici mogu besplatno predstaviti svoj biznis, promovirati i prodati svoje proizvode i usluge, uvezati se sa tržištem, educirati se i informisati se o svim relevantnim dešavanjima i aktuelnostima vezanim za njihov biznis.

22222 1152x1536

Mikrokreditna fondacija LIDER se pokazala kao pouzdan partner malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini, pružajući im potrebnu finansijsku podršku i poslovne savjete, a poslovni događaji poput “Dana poduzetništva žena 2023” pružaju priliku za širenje svijesti o ovim važnim resursima.

Viber Image 2023 05 12 13 32 26 226

Pročitajte još članaka