Meni

Lider sponzor ŽRK «Krivaja» Zavidovići

Featured V5

Od početka mjeseca aprila ove godine, LIDER je oficijelni sponzor Ženskog rukometnog kluba «Krivaja» iz Zavidovića. Mlade rukometašice Krivaje postižu zavidne rezultate na takmičenjima u okviru ženske rukometne lige Bosne i Hercegovine, koja se održavaju širom naše države.

LIDER je ovim sponzorstvom i podrškom klubu, još jednom, pokazao interes za razvoj i afirmaciju ženskog sporta, kao i promociju sporta uopšte. LIDER će i ubuduće, raznim akcijama nastaviti podržavati inicijative za razvoj lokalnog sporta. Djevojkama iz «Krivaje» želimo puno uspjeha u takmičenjima i puno «kišu» golova. Sretno!

Januar mjesec 2012. posvetili smo druženju sa našim klijentima povodom novogodišnjih praznika i LIDER-ove desetogodišnjice. Cilj druženja je jačanje međusobne komunikacije i suradnje. Akcenat smo stavili i na izgradnju osjećaja pripadnosti i lojalnosti LIDER-u.

Na naše veliko zadovoljstvo i radost druženju je prisustvovao veliki broj naših klijenata. Pored druženja i ugodne atmosfere, naši klijenti su imali priliku i promovisati svoje proizvode. Druženja smo organizovali na svim područjima na kojima LIDER djeluje.

U sklopu druženja našim dugogodišnjim partnerima smo dodjelili i simbolična priznanja kao npr. «Priznanje za ideju godine» ili « Priznanje za humanistu godine». Klijenti nisu krili osjećaj iznenađenja i ponosa. U budućnosti LIDER planira nastaviti s projektom «Zajedno u bolju budućnost» .

Pročitajte još članaka