Meni

Lider sponzor kajakaškog kluba «Mladost» iz Zavidovića

Featured V5

Zenička „Čimburijada“ započela je u cik zore, tačnije u 05. 45 sati. Ovogodišnja „Čimburijada“ predstavila je mnoštvo sadržaja i zanimljivosti za sve posjetioce, između ostalog organizovana je i eko regata od strane SRK kluba „Bosna.

Na eko regati prisustvovalo je 10-tak rafting ekipa iz BiH i država u regionu, u kojem je uzelo aktivno učešće i kajakaški klub „Mladost“ iz Zavidovića. LIDER je ove godine ponosni sponzor kajakaškog kluba „Mladost“. Pored loših vremenskih uslova 20 – tak čamaca se spustilo od starta u Drivušoj, pa sve do Kamberovićkog mosta, gdje se održavala centralna manifestacija.

LIDER svojim sponzorstvom je podržao mlade raftere i mlade ljude iz kajakaškog kluba i poslao jasnu poruku o nužnosti educiranja i podizanja ekološke svijesti o očuvanju prirode i okoliša.

Za 22. mart planiran je edukativni sadržaj, upoznavanje sa raftingom, promocija sportova na vodi i ekološki časovi kao i osvrt na veliku problematiku današnjice, a to je zagađenje okoline i rijeka.

LIDER kao ponosni sponzor je pozvan od strane kajakaškog kluba „Mladost“ na rafting na rijeci Krivaji u Zavidovićima, koji će biti održan u periodu od 31.05. do 02.06.2013.godine.

Obećali su dobru zabavu i lijepo druženje. Svi koji su u mogućnosti neka nam se pridruže, da uveličamo ovu manifestaciju, čiji je cilj promocija sportova na vodi, promocija Bosanskohercegovačkih ljepota i očuvanje prirode.

Pročitajte još članaka