Meni

LIDER proširuje svoje usluge otvaranjem novog ureda u Tuzli

Lider Tuzla Juni

Mikrokreditna fondacija LIDER u Tuzli 04.06.2024.godine zvanično je otvorila još jedan ured na adresi Rudarska 21.

Otvaranje novog predstavlja značajan korak u radu MKF LIDER na području Tuzlanskog kantona, gdje ćemo nastaviti pružati podršku ekonomskom razvoju i jačanju lokalnih zajednica.

Lider Tuzla

Ovaj ured će pružiti građanima Tuzle i okolnih općina visokokvalitetne finansijske usluge, uključujući mikrokredite i savjetodavne usluge, te podršku za razvoj biznisa i poljoprivrednika.

Poduzetnici iz Tuzlanskog kantona mogu besplatno koristiti našu online platformu Pravi Lider (www.pravilider.ba) za predstavljanje svojih proizvoda i usluga. Članovi platforme mogu kreirati “mini web stranice”, pronaći nove kupce, proširiti tržište, informirati se o novim poslovnim prilikama, koristiti direktnu prodaju, te se educirati u oblasti biznisa i poljoprivrede uz besplatne savjete u rubrici “Pitaj agronoma”.

Lider Tuzla

Pozivamo vas da se informišete o našoj širokoj ponudi finansijskih i nefinansijskih usluga i otkrijete kako LIDER može pomoći unaprijediti vaše poslovanje. Osim u novom urede, svi zainteresani mogu posjetiti i našu Poslovnici u Tuzli na adresi Stupine B-12. 

Naše iskusno osoblje je tu da vam pruži stručne savjete i pomoć.

Vaš LIDER

Pročitajte još članaka