Meni

«Budi aktivan, budi Lider»

Featured V5

MKF LIDER je podržao projekat Univerzalne škole sporta „LIDER“ Zavidovići, pod nazivom „Budi aktivan, budi LIDER“. U sklopu projekta, danas, 25.04.2013.godine organizovan je turnir u malom nogometu za dječake kao i regionalni turnir u odbojci za djevojčice.

Turnir je održan na igralištu Prve O.Š. Zavidovići, kao i u samoj sali pomenute škole. Dječaci i djevojčice su se danas takmičili na uređenim terenima, te koristili nove rekvizite, koje je MKF LIDER obezbjedio u decembru 2012. Ovim turnirom je zvanično i obilježen završetak projekta uređenja igrališta.

Turnir je premašio granice lokalnog karaktera, jer su mnoga djeca došla i iz drugih okolnih mjesta, a tu su bile i mlade odbojkašice, članice Odbojkaškog kluba „Maglaj“.

Na dječijim licima se moglo primjetiti oduševljenje, jer bolji i sunčaniji početak proljetnog raspusta nisu mogli ni zamisliti. MKF LIDER je nagrađen zahvalnicom od strane Univerzalne škole sporta „LIDER“, za značajan doprinos u pripremi i realizaciji kako ovog, tako i drugih projekata na afirmaciji omladinskog sporta, i time podržao trud i napor Univerzalne škole sporta „LIDER“, da od ovih mališana napravi odgovorne i vrijedne ljude.

Gospodin Ajdin Bukvić, direktor Univerzalne škole sporta, pred auditorijem od skoro 500 učesnika i gostiju, još jednom je naglasio da projekat ne bi mogli realizovati bez podrške organizacija koje imaju sluha za potrebe mladih i djece, te na ovaj način omogućili članovima Univerzalne škole i učenicima Prve osnovne škole, puno zabave i druženja na uređenim i opremljenim sportskim terenima.

MKF LIDER svojim mališanima šalje sportski pozdrav i želi im puno dobrih utakmica na terenima njihovog sportskog igrališta.

Pročitajte još članaka