Biznis liga u malom nogometu “KAKANJ 2019”

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj organizuje Biznis ligu u malom nogometu “KAKANJ  2019”. Liga će se odigravati vikendom u poslijepodnevnin terminima u Sportskoj dvorani KSC Kakanj, a otvorenje takmičenja i prva utakmica je odigrana juče 10.03.2019. godine. Među prijavljenim učesnicima je i MKF LIDER.  Neustrašivi LIDER-ov tim juče je odnio i prvu pobjedu, a utakmica je odigrana između MKF Lider i MKF Partner, sa rezultatom 3:2.

Biznis liga, takmičenje u malom nogometu, predstavlja jedinstven projekat koji u posljednje četiri godine privlači pažnju velikog broja kompanija iz Općine Kakanj ali i iz drugih  susjednih općina. Projekat koji traje od 2014. godine već postaje tradicionalno mjesto gdje je zaposlenima omogućeno da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih firmi srodnih ili različitih poslovnih aktivnosti i ujedno brane boje svoje kompanije.

Iz godine u godinu liga postaje jača kako u organizacionom smislu samog takmičenja, tako i na  kvalitetu i organizovanosti ekipa, učesnika u takmičenju.

Pozivamo vas da i naredni vikend dođete  u Sportsku dvoranu KSC Kakanj i podržite ekipe. Utakmice i novosti iz Biznis lige možete pratiti i na portalu  JU Kulturno-sportski centar Kakanj