Meni

Akcija – Prikupimo hranu za javnu kuhinju u Maglaju

Featured V5

LIDER-ovi uposlenici su još jednom dokazali svoju nesebičnost i humanost. Jučer je predstavnicima Javne kuhinje u Maglaju izvršena primopredaja hrane koja je u proteklih desetak dana vrijedno prikupljana u LIDER-u. Odziv je bio odličan i rezultati akcije, obzirom na količinu prikupljene hrane, premašili su sva očekivanja.

Naime, prikupljena je značajna količina prehrambenih proizvoda, koji će dobro doći u svakodnevnoj pripremi obroka u javnoj kuhinji. Vrijednost donacije se može procijeniti sa cca 600 KM, što nije zanemariv iznos i predstavlja značajan doprinos LIDER-ovih uposlenika.

Predstavnik Merhameta Maglaj, gospodin Atif Spahić je u svoje i u ime redovnih korisnika Javne kuhinje iskazao zahvalnost na ovoj humanoj inicijativi i donaciji. LIDER-ova gesta, kako kažu u Merhametu, govori da ipak ima društveno odgovornih organizacija, koje se čine malim u smislu kapaciteta, ali okupljaju humane ljude za primjer lokalnoj zajednici.

Zahvaljujći svima koji su se aktivno uključili i podržali ovu akciju, LIDER će i u buduće organizovati akcije sličnog karaktera, a sve u cilju doprinosa lokalnim zajednicama u kojima LIDER djeluje.

Pročitajte još članaka