45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac

45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac

Ovogodišnji, 45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive u Gradačcu danas je otvorio svoja vrata.

45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac 45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac

Do 1. septembra, 320 izlagača iz cijele BiH i zemalja regiona, među kojima je i MKF LIDER predstavit će svoj proizvodni asortiman, a imat će priliku i učestvovati u bogatom pratećem programu, odnosno stručnim predavanjima iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije.

45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac45. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šlive Gradačac

Izlagači tvrde da je ovo odlična prilika za razvoj bh. privrede i da su ovakvi sajmovi odlična prilika za razmjenu iskustava i sklapanje poslova. Sajam okuplja sve one koji žele razmjenu, trgovinu, ali i sve veća ulaganja u poljoprivredu i obrt u BiH.