Nermin Nadarević Sarajevo novi član LIDER-ove porodice

Nermin Nadarević Sarajevo novi član LIDER-ove porodice

Nermin Nadarević Sarajevo novi član LIDER-ove porodiceNermin Nadarević iz Sarajeva, vođen idejom uvezivanja domaćih proizvođača i tržišta, te vizijom da je budućnost razvoja biznisa u primjeni modernih tehnologija, pokrenuo je 2017. internet portal Farmer.ba.
Farmer.ba je prvi servis u Bosni i Hercegovini koji omogućava detaljni uvid i pregled proizvođača domaće uzgojene hrane i na jedan inovativan način promovira poljoprivredu u Bosni i Hercegovini te otvara vrata za novu saradnju i partnerstva. Farmer.ba je mjesto koje promovira organsko uzgojene proizvode.
Izradom baze podataka o proizvođačima hrane Farmer.ba ima informacije šta se sve proizvodi u BiH, kao i uvid šta je potrebno određenim proizvođačima kako bi njihov proizvod bio što kvalitetniji.
Svakodnevnim osvježenjem baze podataka, vrlo brzo saznaju gdje se može kupiti domaća zdrava paprika, domaći krompir, domaća jaja, kvalitetan med, pekmez/džem ili neki drugi proizvod u našoj bližoj okolini.

Nakon godinu dana postojanja www.farmer.ba i velikog broja posjetitelja njihove web stranice (preko 220.000 individualnih posjeta – prema Google Analytics), ogromnog broja upita od strane sugrađana (email poruka, telefonskih poziva, pitanja putem njihove FB profila Farmer.ba), gdje ste izrazili želju da kupujete i nabavljate domaće proizvode direktno od proizvođača na svoju kućnu adresu (dostava na bilo koju adresu u BiH), kreirali su jedinstven web portal u BiH u sklopu kojeg možete direktno naručiti domaće BiH proizvode na svoju kućnu adresu. Posjetite i vi www.farmer.ba, i naručite raznovrsne domaće proizvode, po izuzetno povoljnim cijenama, a Farmer.ba će se pobrinuti da u kratkom roku proizvodi stignu na vašu kućnu adresu.