MKF LIDER otvorio ured u Gradačcu

Od danas smo još bliže vama! Posjetite nas u novom uredu MKF LIDER Gradačac.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je MKF LIDER  26.04.2019. godine, zvanično otvorio vrata novog ureda u Gradačcu. Lokacija na kojoj je otvoren novi ured i gdje možete potražiti naše finansijske i nefinansijske usluge, nalazi se u novoizgrađenoj zgradi na ulazu u naselje Potok Mahala, do kafića Stefanel.

Marketing menadžer fondacije Lider, Selma Čizmić istakla je da je kompanije prepoznala potencijal i potrebe poduzetnika sa ovoga područja:

“Odlučili smo se za otvorenje ureda u Gradačcu iz razloga što posvećujemo veliku pažnju našim klijentima,  a time će naše usluge biti bliže i dostupnije klijentima sa ovoga područja. Djelujemo još od 2002. godine, a lider pruža kvalitetne finansijske i besplatne nefinasijske usluge, koje su kreirane po mjeri klijenata, a dokaz toga je i 7000 naših klijenata”, rekla je Selma Čizmić.

LIDER je  stabilna mikrokreditna fondacija koja već 17 godina obezbjeđuje dugoročan pristup finansijskim sredstvima poduzetnicima i stanovništvu na teritoriju Federacije BiH. Trenutno djeluje na području 45 općina u centralnom dijelu BiH,kao i na području Hercegovačkog i Tuzlanskog Kantona i kontinuirana je podrška mikro poduzetnicima koji se bave poslovnom djelatnošću i stanovništvu sa niskim prihodima.

Na naše veliko zadovoljstvo posjetite nas na adresi Ibrahima Kapetanovića bbili nas kontaktirajte na brojeve 035 232 000 ili besplatno putem vibera na brojeve: 061 966 752 ili 061 107 763.

Vaš MKF LIDER!