“Idemo dalje sa našom nagradnom igrom “NAŠE BLAGO 2019” fotografiju smo dobili od Hidajete Ibrak Prirodno Ekoloski Domaci Proizvodi ” Zdravo” Sarajevo

Ostalo je svega nekoliko naših Farmera koje ćemo predstaviti u sklopu nagradne igre “NAŠE BLAGO 2019”.

Izuzetno nam je drago da nam se javila i Hidajeta Ibrak iz Sarajeva (Novi Grad) sa svojim brandom Prirodno Ekoloski Domaci Proizvodi ” Zdravo”

Hidajeta Ibrak je organsku hranu prvenstveno počela proizvoditi za svoje potrebe i ubrzo su svi primijetili da je okus njenog soka drugačiji, da je ajvar ukusniji itd. Kako i sami znate da se dobre vijesti brzo šire, tako je Hidajeta postalo jako poznata u svom naselju, ali i šire.

Preko deset godina se uspješno bavi poljoprivredom u sarajevskom naselju Briješće. Na ekološki zdravom zemljištu uzgaja voće i povrće bez upotrebe vještačkih sredstava.

Kako spominje Hidajeta “Stojimo iza svojih proizvoda i kod nas nema nikakve hemije, sve je prirodno. Takva proizvodnja je puno zahtjevnija, ali kupci na kraju prepoznaju i cijene kvalitet”.

Napomena: Fotografija sa najviše LIKE i komentara će biti pobjednica naše nagradne igre, koju organizira Farmer.ba u saradnji sa Lider Mikrokreditna fondacija

Hidajetu pozdravljamo i želimo još puno uspjeha u njenom budućem radu.